Kategorie
Producent
Cena brutto
-
od
do
Kostka 4x4x4mm cl 50 gourmet
Szatkownica CL40 230V/50/1
Szatkownica CL55 230V/50/1 z popychaczem
Szatkownica CL55 400V/50/3 dwa podajniki
Szatkownica CL55 400V/50/3 z popychaczem
Szatkownica CL60 z dwoma podajnikami tarcz 1,5 kW
Szatkownica do warzyw CL20 230 V z kompletem tarcz 714073
Szatkownica do warzyw CL30 BISTRO
Szatkownica do warzyw CL50 550 W 230V375 obr/min 20-300 posiłków
Szatkownica do warzyw CL50 550 W 400V375 obr/min 20-300 posiłków
Szatkownica do warzyw CL50 Gourmet 230V/50/1
Szatkownica do warzyw CL52E (3.fazowa)
Szatkownica do warzyw CL52E (3.fazowa) 2 prędkości
Szatkownica do warzyw CL52E 750W 230V375 obr/min
Szatkownica do warzyw MKJ2-250.1
- przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania sera
- zaprojektowana do zastosowania w małych i dużych placówkach zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły, szpitale, jednostki wojskowe), cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, barach sałatkowych, barach szybkiej obsługi oraz w małych zakładach przetwórstwa owocowo-warzywnego
- duży wsyp i koryto, o gładkich powierzchniach i zaokrąglonych brzegach, mieszczące większość produktów w całości
- tarcze tnące napędzane bezpośrednio przez mocny silnik z przekładnią ślimakową, zapewniające wysoką niezawodność urządzenia
- łatwa wymiana tarcz tnących dzięki zastosowaniu zamka bagnetowego
- szeroki asortyment tarcz tnących obejmujący plastry, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, wyposażonych w wymienne ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i precyzyjnie ostrzone
- tarcze kostki dostosowane do szatkowania warzyw surowych i gotowanych
- urządzenie wyposażone w magnetyczny system bezpieczeństwa
- wykonana z materiałów nierdzewnych, w sposób umożliwiający łatwe czyszczenie urządzenia
- prosta i łatwa w obsłudze serwisowej
- wydajność 100 – 250kg na godzinę
- zasilanie trójfazowe 400V/50Hz, moc silnika 0,55kW
Szatkownica do warzyw MKJ2-250.2
- posiada regulację prędkości obrotów pozwalającą na optymalne dopasowanie urządzenia do rodzaju
rozdrabnianych warzyw, owoców, serów i zapewniającą jednocześnie wysoką jakość szatkowania
- wysoka jakość i wydajność szatkowania
- przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania sera
- zaprojektowana do zastosowania w placówkach zbiorowego żywienia (restauracje, hotele, szpitale, stołówki, pizzerie, bary szybkiej obsługi jednostki wojskowe), w barach sałatkowych, zakładach przetwórstwa owocowo – warzywnego i w kuchniach cateringowych
- wyposażona w duży wsyp i koryto, o gładkich
powierzchniach i zaokrąglonych brzegach,
mieszczące większość produktów w całości
- tarcze tnące napędzane bezpośrednio przez mocny
silnik z przekładnią ślimakową, zapewniające
wysoką niezawodność urządzenia
- łatwa wymiana tarcz tnących dzięki zastosowaniu
zamka bagnetowego
- szeroki asortyment tarcz tnących obejmujący plastry, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, wyposażonych w wymienne ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i precyzyjnie ostrzone
- tarcze kostki dostosowane do szatkowania warzyw surowych i gotowanych
- urządzenie wyposażone w magnetyczny system bezpieczeństwa
- wykonana z materiałów nierdzewnych, w sposób umożliwiający łatwe czyszczenie urządzenia
- prosta i łatwa w obsłudze serwisowej
- wydajność 150 – 300kg na godzinę
- zasilanie jednofazowe 230V/50Hz, moc silnika 0,55kW